Wielersport

Keihard fietsen, dat is pas leuk. In Dordrecht kan dat bijvoorbeeld bij DRC de Mol op een afgesloten parcours. Wielrennen kan al vanaf het jaar waarin je 8 wordt.
Kijk snel eens op de website van de Mol . Op deze website vind u veel informatie over jeugdwielrennen. Kijk hiervoor onder 'jeugd'.

Jeugdracefietsen moeten wel aan bepaalde eisen voldoen. Zo mag je niet te "zwaar" zitten. Bij een bepaalde leeftijd hoort een bepaald verzet (=versnelling). Wil je exact de regels weten surf dan naar de website van de Knwu en kijk dan bij de reglementen.

Omdat wij shirtsponsor van Drc de Mol zijn hebben wij voor de jeugdafdeling enkele racefietsen te huur. Dit geldt alleen voor jeugdleden van drc de Mol met een geldige wedstrijdlicentie. Huren gaat per seizoen. De racefiets wordt afhankelijk van de categorie wedstrijd klaar gemaakt. Kijk snel in onze webshop  voor de beschikbare huurfietsen. Als er bij beschikbaarheid "Buiten voorraad"  staat dan is desbetreffende fiets al aan een ander Mollid verhuurd.

Onze kinderen (Stefan, Erik en Patrick Kramer, Dennis, Lotte en Mark Eikelenboom) zijn 10 jaar actief geweest in het jeugdwielrennen. Vijf van de zes zijn nog steeds actief in de hogere categorieën. We houden een blog bij over hun prestaties in de wedstrijden.

Om bezoekersaantallen bij te houden, maakt deze website gebruik van cookies.
Akkoord