"Onze kinderen (Stefan, Erik en Patrick Kramer, Dennis, Lotte en Mark Eikelenboom) zijn 10 jaar actief geweest in het jeugdwielrennen. Vijf van de zes zijn nog steeds actief in de hogere categorieën. We houden op deze pagina een blog bij over hun prestaties in de wedstrijden."

Erik Kramer nu 5e in Belgisch Geel

 Geel, België (09-09-2017) (Archieffoto) -Erik zat voor de 2e achtereenvolgende Elite-wedstrijd in de kopgroep. Deze keer 15 man die uiteindelijk met ruim 3 minuten voorsprong zouden finishen. Met nog 3 omlopen te gaan ging Erik in de aanval, dit zag er redelijk serieus uit, totdat uiteindelijk 4 man aansloten en er direct een gaatje viel. Erik miste zodoende op een haar na het podium, maar was toch zeer tevreden met deze uitslag. Zijn broer Patrick wist in deze wedstrijd nog 18e te worden. Volgende week geen wedstrijd, maar voorrijden met de toertochtklassieker "Spa- Sliedrecht".

Erik Kramer 7e in Ronde van Dordrecht

 Dordrecht (02-09-2017) (archieffoto) -Erik Kramer zat in de kopgroep van 9 in de Ronde van Dordrecht. Later sloten er nog enkele mannen aan. In de laatste bocht zat Erik als 4e keurig gepositioneerd, maar zijn sprint liet het vanwege kramp afweten. Erik werd 7e en behaalde hier toch weer een mooie top tien notering mee.

Erik Kramer winnaar Cross duathlon "Henschotermeer games"

 Woudenberg (14-01-2017) -De deelnemers werden net voor de start verrast door een sneeuwbui. Later in de wedstrijd brak dit veel deelnemers op. Ook Erik had vanwege koude vingers moeite om zijn schoenen te wisselen. Erik finishte deze 5km crossloop - 22km mtb run - 2,5km crossloop in 1.28.29 en had 46 sec. voorsprong op nummer 2.

Erik Kramer algemeen clubkampioen cross

 Dordrecht (18-12-2016) (archieffoto) -Erik Kramer is in de hoogste klasse algemeen clubkampioen cyclocross bij zijn wielerclub Drc de Mol geworden. In de 2e ronde reed Erik alleen weg bij zijn concurrenten en kon de gehele wedstrijd zijn voorsprong uitbouwen. Zijn broer Patrick miste net het podium en werd 4e in deze wedstrijd.

Winst in Pijnacker Run-Bike-Run

 Pijnacker (20-11-2016) -Erik Kramer en Maartjes van Gestel pakken de overwinning in de Run-Bike-Run "gemengde koppels" te Pijnacker. 

Erik Kramer 4e op NK winterduathlon

 Valkenburg (12-11-2016) -Met Erik Kramer vandaag naar het Nederlands Kampioenschap Duathlon op de Cauberg in Valkenburg geweest. Eindigt Erik net naast het podium op een 4e plek. Vandaag 5 km lopen, 22,5 km mountainbiken en weer 2,5 km lopen. Het was een loodzwaar parcours. Tijdens de eerste run moest men via zijkant 2 keer de Cauberg op, met fietsen ook 8 keer en ten slotte in de laatste run nog éénmaal. Na de eerste run lag Erik 14e op 2,5 minuut van de kop. Tijdens het fietsen kon Erik terugkomen tot de 2e plek. Nummer één was uit zicht met 2 minuten voorsprong en Erik had ook zeker een gat van een minuut op nummer 3 en 4. Helaas moest Erik vlak voor de streep plek 2 inleveren en op de streep werd hij zelfs geklopt voor de 3e plek. Uiteindelijk knap 4e in Eriks eerste kampioenschap in deze discipline.

Erik Kramer 2e in veldritkampioenschap

Nieuwegein (5-11-2016) -Tijdens de regiokampioenschappen van de provincies Noord-, Zuid-Holland en Utrecht is Erik Kramer in de categorie (Elite/ Beloften ) als 2e gefinished. Door de regen en het hoogteverschil in het parcours op en rond de Nedereindse berg moest er deze keer gereden worden op de "blubberbanden" de Rhyno's. De renners kwamen één voor één over de finish. Erik was wel beste Elite renner, maar daar was deze keer geen aparte uitslag voor. Wel een zeer goed optreden in deze moeilijke omstandigheden.

Erik Kramer 9e in Cross Duathlon Weert

 Weert (29-10-2016) -Erik Kramer 9e in Cross Duathlon van Weert. Wist Erik zijn allereerste Cross Duathlon in Harderwijk nog winnend af te sluiten, nu moest er 10 km gelopen worden (i.p.v. 5km) en dat maakte het wel moeilijker. Slechts op het einde van het fietsen zat Erik voor in de wedstrijd, maar in de afsluitende run werd hij links en rechts ingehaald. Toch nog een mooie top tien, want deze wedstrijd telde mee voor de landelijke triathlon ranking en daar kwamen veel toppers op af. Deze keer ook veel Belgen aan de start. Over 2 weken het Nederland Kampioenschap Cross Duathlon in Valkenburg met 7,5 km lopen er in.

Erik Kramer wint Cross Run-Bike-Run Harderwijk

 Harderwijk (15-10-2016) Erik Kramer heeft de eerste cross duathlon van het nieuwe seizoen gewonnen. In Harderwijk moest 2 keer 2,5 km gelopen worden en tussendoor 12 km gefietst op de mountainbike. Erik lag bij de eerste wissel 8e en moest volle bak fietsen om uiteindelijk bij de 2 leiders te komen. Op een technisch stukje kon hij ze lossen, maar bij de laatste wissel had Erik slechts 18 seconden voorsprong. Dit leek te weinig op echte hardlopers, maar Erik hield keurig stand en werd winnaar met 13 seconden voorsprong.

Erik Kramer 5e in Haamstede

 Haamstede (06-08-2016) -Erik Kramer is in het avondcriterium van het Zeeuwse Haamstede als 5e gefinished. Erik miste de kopgroep van 4, maar zat wel in de achtervolging met een medevluchter. In de eindsprint kon Erik deze voorblijven.

Om bezoekersaantallen bij te houden, maakt deze website gebruik van cookies.
Akkoord